Monday, 7 May 2012

haiy semua

lame rase ta update kan .   memamng lame , too pun sebab apis tanye kenape lame ta update , memang lame , nie baru lepas balik kampung lepas too banyak keje nak buat , uruskan macam macam wahh , sangat bz la sangat kan , heheheh , so ambik mase sekejap kat sini , godek godek ape yang ade , lame jugak ta berjalan membace blog lain lain , mase eelekk kawan kawan sory lew titew ta sengaje , hehehe

alhamdulilah 29/05/2012 keluarga belah apis datang merisik , dan semuanye berjalan lancar , tidak ade ape yang berlaku amin , tapi terasa mcm ta berape best sikit sebab arwah atok apis mase too sakit dekat hospital segamat , dan rase macam menyusahkan dorang kena patah balik muar ke segamat lepas too nak balik kl balik , so ade rase serba salah . tapi dorang sanggup jugak datang ke muar dengan keadaan bergitu , alhamdulilah terima kasih , dan arwah atok telah pun menghebuskan nafas terakhirnye 2/5/2012 ta silap , ta sempat pun nak kenalkan diri ini ,
alfatihah

mama pun sangat happy nak tengok anak dye nak kawin daa , ahaii sedangkan aku pun macam
 "haa aku nak kawin serius ? OMG " hahaha macam ta percaya lagi 7 bulan je . so enjoy puas puas fara  hahaha , enjoy lagi kedebuk dengan apis kang , aku mane puas enjoy tapi skunk da puas laa da merase semua daa , hahaha , gilo . ye aku gilo
so perancangan sekarang masing masing menabung dan berjimat cermat walaupun ade terliat jugak gedik nak karo'k or tengok wayang , hahah , memang ta leh buat ape , bile terlampau fokus kiteorang jadi pening dan bergado , so aku ta nak macam too sebulan 2 kali aku akan rancang dengan apis plan nak buat ape hilangkan tekanan kerja dan kawin , emm macam da lame ta main bowling  , tapi apis sentiase ta nak . mane taknye lawan dengan juara bowling pulak ,awwww *minah perasan 

dan ramai jugak yang cemburu kan kami , biasela pasangan hot kan , kahkahkaha , too pun satu tekanan jugak too tapi rasenye ta perlu la nak ambik tahu kan ,biar tekanan too duduk blaa bawahh sekali dari list list tekanan lain , biasela dugaan dan ujian datang tanpe kite ketahui , dan sememangnye manusia akan ade perasaan cemburu , :)
aku mengaharapkan semuanye takan ade ape berlaku hingga la tamat zaman bujang kami , dan dapat membuatkan fmly masing masing tersenyum indah satu hari nanti , inshallah doakan yang terbaik . 


*kelasssss aaawww




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

ctm said... [Reply]

Wah seronoknya nak kawen dah :D
Moga kekal ke anak cucu :)