Wednesday, 18 April 2012

ustaz don kembali

Hari too terlepas kan nak tengok ustaz don dekat masjid pandan indah , sob sob sob
 then apis sempat la ambik gambar , pun ta banyak sebab dye nak record so takot menganggu ke ape ta tahu laa . ape ape je janji dapat laa sikit pade tade .
hehehehhe


ta clear sangat , pakai camera biase je , takan la nak bawak camera besar ape pulak orang cakap nanti kan , so gambar adelah sedikit blur , 






ta jugak nampak clear tapi ok la pade ta nampak muke ustaz don kan , 
apis cerite ustaz nie memang seorang yang lawak , betol ke ? hahha macam la dye bace blog aku kan , perasan jew 


nak salam pun ta sempat , ramai orang berhimpit himpit , apis pun ta dapat duduk depan and salam  , soo dapat duduk tepi , oklaa too kite bukan nak tgk ustaz don kan kite nak dengar ceramah kan ,
heheh padehal aku yang memakse dye duduk depan depan , ishhh taa senonoh ko fara

ramai orang sampai ke atas , masjid pun da macam studio . 



ramai orang tertanye tanye kan , mimpi kite nie betol ke ? ta betol ke ? dapat mimpi yang baik alhamdulilah , dapat mimpi yang tak berape baik buat kan kite jadie takut dan risau ,  apis ade cerite kat aku , nie yang dia dengar time uztas don ceramah

mimpi yang betol betol terjadi dalam 5 perkara . kalau salah satu tade mungkin too mainan tido .

pertama : kita mesti dalam keadaan berwuduk 

kedua : tidak dalam keadaan hadas besar 

ketiga : terbangun mengejut dari mimpi

keempat : lepas dari pukul 12 malam dan sebelom subuh

kelima : kita ingat mimpi too dari awal hingga akhir (tiada penambahan )

wallahu'alam

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

beznya ayu mmg suka tgk ustaz don kt tv 9..;-) kelakar lah..

Nur farahiza said... [Reply]

@are_lin@yu

tahu tape alin , satu fmly suke tgk ustaz don . :)