Thursday, 5 April 2012

Tersimpan

title aku semuanye sepatah saje , harap korang ta bengang . hahaha
banyak bende yang aku nak tulis nak bercerita , 
tapi disebabkan mase amat tidak mengizinkan , aku pun berkerja , cuti pun tetap rase berkerja , 
penatnye same jew , bile pagi pukul 8:am da bangun bersiap siap then 8pm baru la aku balik ,
too pun dalam otak daa terfikir nak balik rehat then tido jew ,kan aku da cakap sekarang nie mmg time aku nak tido jew , nak kate penat pun ta jugak . 
penat berfikir agaknye . hilang mood semua , 
kenape laa wahai april , bulan nie aku asyik laa terbaring kaku saje , 
semua benda yang dirangcang aku mesti taaa nakkk 



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: