Saturday, 21 April 2012

Sudah siap

Ape yang da siap ? ye sijil khawin da siap , bukan sijil nikah ye , oppss , hahahaha 
da lame da pun siapnye , cume asyik terlupe je nak kongsi dengan korang  , al maklum laa ai bz manjang jew kan , hahah ta gitu ?

kiteorang kena just 2 hari jew . ade setengah tempat sampai 3 hari 2 malam ? yekew , pernah laa dengar jugak tapi ta tahu laa beto ke ta . janji alhamdulilah sebabnye tade laa kena tido ke ape , kiteorang pun agak bz mase too nak mencari barang barang kan , 

tarikh kiteorang pergi

 25/02/2012-26/02/2012
2 malam (sabtu ahad)
bayaran seorang rm80
sabtu dari pukul 2 pm sampai 7 pm
ahad dari pukul 8 am sampai ke 7 pm
 sekali makan tengahari yep 

wahh ingat too , haha haruslaa and gulp da bualn 4 ye skunk , aku pergi khusus bulan 2 nie sekarang baru nak update , ke aku sorang je minah kepoh sibok nak update , hahah biahh ahh , aik suke  
ok start jew kelas too , aku takot la bosan ke kesejukan ke , tertido ke ramai orang ke , sebab ai kan segan ramai ramai nie , pemalu bila ramai too rase nak duduk bawah kerusi je , wahh over . hahaha
tade la bosan sangat , dapat ustaz yang best , ye semua best sampai rase laa da habis , bile dapat ustaz yang ta best alaa cepat laa mase berlalu . hikhikhik 

ok da puas bace ? meh laa layan gambar titew yang comel , ish malu , hahahah , muntah sekali 

muke kitew macam mak kite bile pakai tudung , heheh anak mak kan 


hye im hafeez , hihihi

 



ye itu sahaja gambar kami , tade gambar orang lain , hahaha , kiteorang mane mane pun berdua , nak tegur yang lain segan , tapi ade setengah pun buat hal lain lain jugak , or mungkin jugak kami mude kat situ , so ta tahu ape yang nak dibincangkan , ade jugak yang pergi ambik tets hiv semua baru buat sijil khawin nie , boleh kew ?boleh la kowt , ta berape pasti laa , saye buat ikut turn ,heheheh

ok ini la sijil kami berdua , macam menang anugerah je , hahah 

terimalalaaa taaadaaaaaaaa


.



  bye bye semua

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

-SUPERGIRL- said... [Reply]

wah dating pegi kursus kawin nampak .. hehe . tak lame boleh lahh kawinn .. skg nih dha ramai bebudak pegi amek kursus kawin . tapi mee tak bkesempatan lagi . huhuk