Monday, 9 April 2012

selesai semuanye ..

Alhamdulilah , semuanye back to normal , akhirnye lepas jugak ,  dok tahan tahan aku punye tekanan nie sampai ke sudah ta surut surut , bile daa dok menyendiri selame berminggu minggu , berfikir siang dan malam akhirnye ade jugak jawapan kau ye fara , gila stress down semua ada , adakah dugaan nak kawin ?
tapi aku bersyukur segala dugaan yang terjadie nie buatkan aku lagi kuat , lagi kuat untuk melalui hari hari akan datang , yee kesian kat sayang aku , terpakse saba dengan perangai aku kan , berkat kesabarannye yang terlalu tinggi buat kan ai jatuh cinta buat yang ke juta kalinye , ecehhhh , CHOOII !
ta lupe jugak pade fmly saya terutama mama *wah da mcm artis . kelas kau , hahaha
seoarang mama yang ta pernah berputus asa untuk menaikkan semangat anak dye sorang nie yang lembut, anje. ngade , T_____T yang sentiase bagi kate kate yang menguatkan hati nie  i love u mama .
walaupun saye anak tunggal mempunyai seoarang mama yang sangat peyayang ,  azam dan semangat mama berikan sentiase ta putus , mendidik anakye yang sorang nie , aku leteww yang cukup degil keras kepale , ta dengar cakap tapi mama ta pernah mara , yeee mama saye the best sgt ,
 walaupun ade orang merampas hak mama saye merampas kebahagian mama saye , tapi mama saye kuat redha dengan semuanye , tidak pernah putus asa , 

kasih sayang saye jugak ta pernah putuskan semangat dye sentiase kuatkan hati aku nie , dan fmly kasih sayang
 saye yang giler giler banyak tolong aku , *ayat semua nak sedih seduh , hahah . 

so rabu nie cuti kan , yeaahhh 

apis : rabu nie kite keluar dating yek ?

aku : T_____T 

apis : nak taa ?

aku : emm ok laa *sambil tersenyum tersipu malu , hahahha
choii .



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: