Wednesday, 4 April 2012

Persiapan

last sunday nak cari barang untuk persiapan hantaran , soo berjalan ke masjid india lepas too kew klcc , 
asalnye nak cari al-quran , sejadah , telekung and cincin mersik . 
kiteorang pergi berdue , memang susah sgt nak buat keputusan then ta tahu nak pilih mane satu , colour ape , so apis call kakak dye tanye jenis mcm mane nak beli rihal/alquran sumua . 
then aka dye tanye daa ade colur untuk tema ke belom , if tade jgn beli lagi nanti ta lawa kang bile becampur , 
and yes kami baru sahaja terpkkkan pasal too kan , warna tema yoo penting da dapat baru tahu nak pilih colour ape , 
almaklumlaa baru berjinak jinak nak beli barang barang sendiri , 
selalu mama yang belikkan semua , anak manje katekan , 
CHOIII !!! hahaha

so kiteorang tukar plan ke klcc untuk cari kasut or wallet semua , nanti nak dekat baru laa beli alquran semua ,
nak cakap penat pun ta penat , tapi aku pun ta faham dengan perangai sendiri , ye perangai aku , 
terlalu control sgt kew , itu ta boleh ini ta cantik semua pun jadie huru hare , 
ttbe rase ahhh stop it now then kite balik , emosi lebih aku nie , ta pasal jew ,kew
aku semak ke mmg nak kawin ni tension teramat sgt , huaaawaaa baru jew beli sikit barang daa semak .
belom lain lain lagi , help me pleasee , pas too masing masing tarik mukee  haa good , 
jalan dye balik uma tidoooo !! ye too je keje aku skunk nie , asal penat sikit , asal tade mood sikit , yee sila laaa ambik bantal dan tido sampai ta ingat ape , haissss ta senonoh ko nie fara !
kew sbb aku takot makin lame makin dekat ?? T___________T



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

wahh beznya selamat menempuh alam baru..;-)