Monday, 23 April 2012

Monday blur

Kenape blur , ta tahu la aku , mungkin penat semalam ta abis lagi so dye pinjam tenaga masuk untuk hari ini ? ehh boleh ke macam too , eerrhh pagi pergi keje terase mate macam lebam , bangun lagi la berat giler kepale apis da sampai baru nak bangun mandi , ahh maaf mmg sangat blur pun today , 
pagi tadie sampai keje duduk termenung , ofis nak punch pun ta bukak lagi terasea awal pulak sampai padehal memang hari hari awal , haha . so masuk je keje kemas ape yang patot las las buka laci tanjat gurl gurls ade roti canai kasi potong satu ane ye dan cik tikus tapau menikmati makanan dalam laci aku ye , haa terbaik , dengan kemalasan terbawak nie tapi aku kena buat jugak walaupun sakit mata sakit hati cik tikus nie nak beriadah dalam laci aku , haisss sakit pulak hati kitew niew . 
ta saba nak menanti minggu depan ambik cuti 5 hari nak balik kampung jumpa mama, da rindu tersangat da nie , nape laa mama duduk jauh , nasib la ta jauh sangat kat muar jew pun , then famli apis datang buat ape yang patut (lalalalal) ok da cukup la tooo , hihi 

saye terase sangat happy untuk bulan nie , terima kasih bulan 

ta saba nak tunggu bulan depan pulak 

 


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: