Wednesday, 11 April 2012

Bersuka ria

lame kan ta berkumpul bersama geng geng hangat , hangat ke hangus , hahaha 
so plan nak pergi makan ke MCD laa kitew , 
lagi pun aku ngn nurul break 1 jam jew , ta la sempat nak melepak satu hari , jadi la dapat jumpe 1 jam pade ta jumpe . dyra pulak off day , dye pun tade buat ape so ajak sekali , kumpul geng , oo geng kiteorang ta ramai 2 or 3 orang jew  . kalau si dyra too tade aku ngn bam bam (nurul) ehekehekhek 


hye saye jejaka idaman melaya , hahaha . ini anak dyra , da besar daa masuk 3 tahun 

sebelah kiri dyra kanan bambam (nurul)
amboi kepochi betol ko ye dyra 


iskiskisk ta senononhh , hahaha , kalau da berjumpa memang macam nie jadienye , duapuluhempat jam takan tutup mulut too , ade saje gosipnye yew , kelaasss taw 

tengok ai , manis jew sopan je , awwww, hahahha , 
ai memang kalau dengan geng geng malu sikit , sebab dorang ganas sangat , CHOII... hahaha

tak sempat aku nak take pic burger , dorang nie kelaparan betol , sampai sampai jew terus makan , ta bagi signal lansung , nasib ai sopan so ade burger ai jew , hahaha

 dap dap doublemcc .tapi ta rase double pun , lepas 1 jam kelaparan kembali , hahaha , 

 salah satu mangsa kelaparan , 
jangan mate pun dok tutup laa , lazat sangat kah ? 
hahahahha . pic bambam (nurul) dye da delete , bencik betol , dye cakap buruk macam orang ta makan setahun , hahahah ,

macamk nie makan , biar sopan cantik , hahaha *terlebih sudah .
makan semua 




hero ibu , mama , mami , 

 kanak kanak riang , 

dye nie ta pernahnye muram sentiase ceria habis 

i pun ceria dan sopan T_______T


selamat bersure ria di hari rabu , yaww cutiii . 







Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

mimie.. said... [Reply]

amboii...sedapnye makan..
terasa lapar pulak perut ni huhu