Monday, 16 April 2012

Beli belah di tesco

barang barang rumah semua da habis , biase orang cukup bulan beli barang kan , tapi aku tengah bulan beli , lapang sikit , nak beratur bayar pun tade la lame sangat tunggu kan , ta la penat  boleh  cari barang dengan aman ,. hehehe 

lokasi : tesco ampang 



satu dua tiga jom semua lari cari barang , 
hahah , nenek aku da tulis da list list nak beli barang ,ade drama sikit dekat tesco nie , sebelom sampai tesco aku sentap dengan apis , pasal ape aku da lupe ahh , sory ahh , lepas too da berbaik balik , then tengah tolak troli too roda dye terkena kat hujung jari aku yang kecik too ,  tahu ta sakit dye macam mane , aduyai terus putih darah , ceehhh , hahahah

too lagi aku sentap terus ta nak cakap daa , membe baru feel nak manje manje boleh pulak dye langgar kaki aku , ahhhh pergi jauh jauh tanak kawan , aku buat muke apis same buat muke ,.
haaa baaaaaaaiklaaaaa


muke sikit sentap , ambik roti pun letak je , pas too aku himpap himpap , bengang punye pasal , yang apis mara aku lagi , bising nanti kemek la ape la roti too . 
ok fine !!




 ini sahaja barang yang dapat dibeli , bukannye ramai sangat pun orang kat ruma , aku dengan nenek jew , so beli ape yang perlu , too namenye berjimat cermat , 

tengok muke gembira  , sebab 2 kali langgar kaki aku lagi , rase nak nangis je , bencik !! dye nak balas dendam ke ape , hemmm :(..






18 item saje daa rm130 yee . barang sekarang niekan  belom lagi kawin , da kawin nie ta dapat der sebulan RM150 untuk barang rumah, haha , lagi lagi aku kan boros , nampak je makanan ambik ambik ambik buat buat ta nampak , hehehehe ,
tape boros dekat makanan tape sebab kenyang masuk dalam perut , bile perut buncit sikit da menjerit , nampak pompuan lain solid da hentak hentak kaki jeles , hahaha

apahal laa ko nie fara !!


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

hehe gadoh2 manja namanya tu;-)

Afraliza Yusof said... [Reply]

sonoknye soping! dah lama x ke tesco.