Thursday, 9 February 2012

haaaii

saye da balik bali daa , hehehhe , tapi ta leh nak buat entry , sbbnye masih malas dan keletihan , 
gambar semua pun setengah kat apis setengah kat kite , 
so ta best kalau letak pic setengah setengah , right , heheh
jangan risau laa , tunggu je nanti ade la part part and pic di bali .

sape yang teringin pergi ke bali or yang da pun pergi , 
mesti tahu macam mane bestnye kan , 
orang orang kat sane pun best , sentiase je senyum , buat kiteorang tenang n senang je . 
sepanjang perjalanan kite orang naik moto bercampur dengan panasnye matahari , 
so sekarang aku da gelap ok . mase untuk cerahkan semua semula , 
haisss nak hitam senang , nak putihkan punyela berbulan . 
ahhhhh tension kowt . 

ok too je nak cakap nanti kite update lagi , 



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

Adylia Qarissa said... [Reply]

cepat2 upload gambar :P

Tihara said... [Reply]

salam kenal :)

best nye gi bali...

jemput join segmen kami..ada hadiah juga :)