Tuesday, 31 January 2012

Fuhhhh !

Bergitu lame saye ta mengupdate blogkan  !syabas fara genap 2 bulan kemalasan ko terselah , hahaha . 
memamg gitu erk , aku kan konon la rajin nak mengupdatekan tiap tiap hari , KONON ok , 
las las lantok . aku bukak blog say HYE , aku tutup balik OK BYE , hahaha
malas giler kan , yepii sepak sekali bagi rajin , hehehe , kalau la rajin KAN ! 
ntah bile je kan , ok cukup la aku da membebel panjang lebar , oo ye panjang ke ? . 
cakap je la ko MALAS . hahaha . ntah korang singgah ke ta , oohh mungkin da lupe kan ,
 sob sob sob . 

da nak masuk bulan 2 nie aku baru nak wish selamat tahun baru ,
hohoho SYABAS sekali lagi . 
emm aku pun ta tahu la nak cakap ape ape , yang aku tahu sabtu nie aku nak p bercuti , 
ta la jauh mane , ta la dekat mane pun , hehehe , 

so mungkin tade idea yang bernas nak ,masuk dalam pale otaak aku nie kan , 
ehh tapi hari too kan , aku ta tahu dye de bace blog aku ke ta , tapi kan aku pun ta kenal dye , 
ttbe kan dye panggil name aku , HYE FARA ! dan yes mase too aku blur , 
sapekah  ? KONON da famous la .tepuk dahi sedar kan diri , 
da 2 bulan ko ta update , bajet bajet orang kenal ko kan , 
matilanak ! 
oke to jee 
bye tata


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

selamat kembali berblogging..hehe..;-)