Wednesday, 23 November 2011

kelaparan :D

oke nie cerite pagi pagi ,
malam aku ta makan , kononnye nak diet , diet la sangat kan ko fara ,
so aku ambik keputusan makan esok pagi , awww , dapat tahan jugak oke malam too ,
bangun jew besok pagi kelihatan ta bermaya sebabkan ta makan malam too .
nak buat keje da malas , nak mandi pun ta larat sebab lapa ,
ish ish ish terik , hahahah .
soo siap siap semua , apis ambik then terus zaaaaaaassss kerja ,
sampai je tempat keje perut da oke , badan terase da kuat balik , ta terase lapa kowt ,
sebab da tahu nak order makan kejap lagi ,
soo siap semua kerja , ayuh laa kita pergi breakfast yee , hahah .
so pergi hainan tea , makanan dorang sedap , tapi ta banyak branc
aku rase Ss2(PJ) tapi ni aku ta sure sangat , then Miharja dekat dalam Viva Home , and Plaza Low Yat / UG

then pergi counter order ,

aku : mee wantan satu + extra mee

org too da tengok aku daa , dye  nie betol ke taa , oleh disebabkan dye malas tanye soo dye just ambik je order .

counter : ok 

haha , tahap kelaparan daa ta boleh nak dikawal .
10minit lepas too , siap semua .
ayuh makaaaaaaaaaaannn

 nampak sikit kan , gali tengok amacam,

oo nie daa na abis daa , 

so kesimpulannye , order 10minit , menghabiskan makanan yang extra double pun dalam mase 15 minit . 
ohhh ngeri ko fara . macam mane ko leh sumbatt ? 
oke dadada .
jawapan dye ,: TAK TAHU 
:D

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

11 comments:

ciK LyndaWawa said... [Reply]

sedapnyelaaa rupe mee tu...lapo nie....

Pendamba Mawar said... [Reply]

sedap betul...:) wah cepat betul makan.hihihi

fara?cantik nama

mira maisara said... [Reply]

hoo..terasa lapo lak tengok mee tuh

Adylia Qarissa said... [Reply]

Kalau dah lapar,kejap jer habis makan

Beckhrooy said... [Reply]

time lapar memang main sumbat je kan

Ezad Skytech said... [Reply]

hee..kalau da lapar tu...benda yang mustahil boleh habiskan cepat pun boleh terjadi kadang2...heee~

Nur Misnan said... [Reply]

Tgk mee tuh sure tak jadi nak diet.. hik3

Anyways dear nak berdiet boleh tapi jgn
tinggal makan. Takut gastrik plak yg dtg..

Take Oat waktu pg, tgh mkn buah dan
minum air suam semasa mkn.. amalkan
makan petang2 utk kecerdasan otak dan
diet yg sihat... Gd luck sweety

puanbee said... [Reply]

oo diet makan sarapn gitu ke ? elok makan tosei hari2 hehe

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

haipppp...

tengok mee malam2 lapaq tau..ehheh...

sayur tu xmakan?hehe

aRa ❤ aFiq™ said... [Reply]

da lapar sgt2 jap jew leh abes an.. nmpk cdap plak mee 2.. (lpaq) haha..
btw , ara folo u kt twitter.. blog ta da follower widget ka ? ara ta ley follow lau ta da follower widget.. follow gne button atas 2 xjd.. huhu

shah said... [Reply]

buat wa lapar je