Tuesday, 15 November 2011

AWAS DENGGI !

sekrang nie kes denggi da naik balik daaa ,
kat area ruma kat flat , kat mane mane laa kalau korang ta jagaa kan ,
area uma aku too tiap tiap petang mesti ade orang sembur too datang ,
bising amat bising , pas too nak kena tutup pintu segala . bau dye hamaaat kuat oke ,
taa nafess heii , lagi bagus laa kan , pade terkena demam denggi nie , cukup bahaya , boleh maut ,
soo mengharapkan korang jaga laa kebersihan di depan belangkan depan ruma too haaa .
mane yang ade baby kecik too lagi laa perlu heii kawalan keta ,
lagi senang nak kena ,

 nie perkara yang korang betol betol kena jaga . 

kalau korang penat kan hari hari keje , rajin kan laa hujung minggu too luang kan mase anda , 
eceehhh . untuk sape , untuk kita semua jugak kan kan , :D
walaupun i ta rajin , p tetap oke kemas kemas semua , penting penting , hahah
sempat nak puji diri sendiri , 
ini ade info tok korang lagi berwaspade yee dan langkah langkah berjaga jaga , GAYA HIDUP SIHAT
pade korang jugak yang nak share beramai ramai , boleh pergi kat sini jugak SHARE LAA SESAME
nyumuk nie dye kita ta boleh nak tampar dyee p jauh jauh elak kan dari kita , melainkan tampar diri sendiri . 
hahaha , sooo mencegah adelah lebih baik . selamat beramaal , 
tatatat tittiti , :D



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

fiQ'Ra said... [Reply]

yuppp.. kena jaga kebersihan sekitar tempat kita tinggal.. :)

Nur farahiza said... [Reply]

>fiqra : yeyeyey , same same kite mnjaganye :)