Friday, 11 November 2011

11/11/2011

kenape dengan tarikh too ?
haa semua pun tahu kan kecoh hari nie , mane mane korang pergi ,
twinter , facebook , semua pun update benda yang same ,
mungkin laa cantik kan , susah nak dapat , nanti tahun depan lain pulak numbernye kan ,
okee , sesape yang hari nie ,
in relationship , wedding, dapat puteri and putera ,
semua pun tahniah laa yee ,
saya pun nak jugak , hehehhe ,
tapi belom mase lagi .
laamabaaat lagi laaaa ,

semalam kakak apis bagi cake ,
cheeesee kek oke , sheedaapppp laaa weiiii , shedap shedap shedap ,
hahahah , masuk je dalam mulut , emm sehdap ,
masuk lagi , wow shedap , masuk lagi dan lagi , teruss gila gila shedap ,
hahahaha , sewell daa , sampai kakak dye mc laa nak buat kek punye pasal ,
tapi memnag best , bak kate orang indah rupe dari rase , haaaa
pujiii tooo , collect point , kahkahkah ,

pagi pagi nie aku da sakit tekak, sesak sesakkk , haaaaaa semput ,
bak kate apis , GEMOK sangat , heelooooo , tak okee , still SLIM ,
sbb aku tahu dye ta larat derr nak angkat aku ,
sebabkan dye KEPENG , kua kua kua ,

ok tatata . :D
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

cIKhA said... [Reply]

aah betol la..mmg tarikh ni best..special je kan..sesuaiiii