Tuesday, 4 October 2011

Soffiya

Korang ade tengok ta cerita nie , sekarang tengah demam drama . Nora elana , tahajud cinta , adammaya , stanza cinta . Ehh banyaaklaa kan , semua too pun tgk kat tonton.com sebab dorang cakap tengok kat situ senang . Search jee cite ape , keluar semua episodes kan . Waaaahh seronok ! Aku mane nak sempat tengok kat rumah . Berkerja satu hari kat luar , mane nak ade mase , balik da malam soo harus la layan kat tempat kerja . Nie tengah layan soffiya , macam menatik sebab ngah kecoh cakap soffiya best , harusla join sekali yee ndak ? Hahaha . First paart memang best laa , tapi ta la mcm nora elena kan , sweet macam too , nie kisah lain sikit , ta tahu la episodes lain kan , daa kate pun baru layannn . ^__^ . then layan , geram kan tengok bapak dye too gila kuang ajorr , hentak mak yayah sampai macam too . Perrgghh laa geram jee . Pas tooo boleh orang kampung ta percayakan si yayah nie daa kena rogol ngn bapa dyee whathefish ! Haaiyaaa , pandai gile laa bapak dye nie berlakon baeeeeekk kan , sampai org kampung percaye cakap dye , huuuuuuh sabaaa , aku yang emosi lebih , las las haaa ambik koo kena tikam ngn anak ko sendiri kan pdan muke , yela boleh pas mak dye daa mati cakap kat anak dye .
'pas nie ruma nie semua yayah punye , katil nie pun yayah punye , ayah nak mintak satu permintaan laaa , malam nie bileh ta yayah temankan ayah tido '
WHAT ??? Kuang ajor , taa insaff kan daa la buat anak ko ngandung sampai sanggup anta kat bidan jagaa , pas too ta tahu pulak anak too mane , tahu tahu 'anak ko da mati ' ??!??!?!? Gilaaa laaa meroyan laaa kalau aku , huh semangat ! Hahaha . Padan la muke kan kena tikam orang macm too ta payah hidup kan mampus jee baguss . Hahaha aku lebih padahal drama je pun , yang aku nak lebih nie kenape ???? Suke jee taw feeling lebihh . :D
Tapi part yayah cakap bermakne dan beryentuh laaa kan ,
' Bagaima hati yang kecil ini , boleh menampung bermacam macam sakit , suke . Sedih , mara , benci semua terkumpul dalam satu hati '
Waahhh ayat dyee kan macam ermmm , sediihh . Yela kite nie kat dunia bermacam macam rase , ape sahaja kite telan , kalau taa tade la pengajran tok manusia berubah ke arah kebaikkan kan . Eeceehh feling like ustazah . WHAT berangan laaa koo . Hehhehhehe .
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: