Friday, 30 September 2011

Oohh blog !!

Sejak akhir akhir nie , berat je da update blog kan , smpai apis pun tanye . Nape da ta update blog . MALAS TAHU ? Hahaha . Eleehhh . Taa saba la kan nak tunggu aku dok puji dye je manjang yee dak ? Haha :D nie da start type baru la feeling too mari nak bercerita la kan , lagi pun sbok jee lahai , keeja org ramai benar ta dan nak curi tulang . Nie ade mase boleh laa nak bercerita kejap kejap kan .sambil bersila kateko . Hehehe . Baru baru nie pun nonton movie kat time square . Mane lagi mau pergi , tmpat yang terdekat je laa . Masing masing sbok laa kan kerja je manjang . Tade mood daa p sane sini , Pk nak cari rezeki lebih jee daa bulan nie , then ambik mase sikit p layan bini bini ku gengster , wahh mcm best kan . Bini gengster , laki takot . Setengah laki takot ? Hahah . Tapi cerite dye bini ta gengster depan suami , blkg suami haa yee . Giler gengster , next day pulak p tengok jonny english . Pun best jugak laa . Lawak kan . Smbil too hilangkan tension kat kepale . Tapi tooo laaa cerite dye banyak action tapi part nak fight too kena laa berlawak dulu , eeeehhh geramjee kan . Rase 'macam halamakkkk sloww laaaa . ' hahahaha . Aku pulak yang overr kan . Then p layan kan tekak , si apis too sibuk cakap tekak rase nak minum susu la ape laa , ish macam ponpuan taw . Haha . P laa bawak dye makan layan laa snowflake . Ade uce still boleh laa masuk kat tekak dye kan yang nak teringin sangat susu too . Sooo layaaann jee . Baru baru nie ambik mase jap p lari buat ic . Yela masing masing ic daa rosak , cip ta boleh bace , aku punye cantik lagi p cip ta leh bace , ape la haii sensitive betol nak jaga cip dye too kan , then p laa buat lyan kan jugak , padahal malasnyee laaa nak berjalan , sejak berat badan daa naik , umo daa naik kan . Semuanyre jadi malas . Huaaaa . Gileer niee . Ta boleh tahan . Nak p gym . Sape nak ikutt ? Maaaiii maiii . Hahaha :DDD
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: