Wednesday, 19 October 2011

Mood ada mari la :)

waaahh lame gila kan ta update blog , rase mcm lose and down giler laa , nak mngadap pun rase macam arrrgghhh nanti nanti laa, rindu taa kat saya rindu taa ? hahha . perlu kew kan nak rindu , ntah ape ape kan :D
bukan ta nak update blog , ade masalah laa nak di stle kan , soal hati dan perasaan , cinta , sayang , suka semua laa bila daa sakit , kecewa frust ape pun da jadi malas , ape pun da jadie nk buat pun terus ta jadie kan .soo ta nak buat pape , layan perasaan pas too pk sampai kew luar negara , sampai nak pecah otak nie rase , but alhamdulilah sekrang semuanye da selesai , da beransur pulih . syukur sangat sangat ,

mase birthday saya too kan , ta pergi mane mane pun , just tunggu apis datang kat bb , sebab da cakap awal awal nak makan tepayaki . dulu kan konon pandai ade la buat teeka teki ngn adik sedara aku pasal tepayaki nie . tapi malas nak cerite sebab ta logik . hahahha , sooo balik jee pukul 8.pm terus lari pergi pavilon , apis tanye nak beli apekan hadiah , aku cakap nak kasut je nike ke ape ke kan , ta kisa laa janji tapak tebal , sampai je pavi terus p butik nike , tapi tade la yang berkenan , soo hold laa dulu , sampai sekarang pum ta pergi beli lagi , tade mase pun , kerja jew kan , aku da 3 minggu ta cuti . badan ya allah sakit nye la haaii .
then pergi makan kat pavi , ingat kan same laa tepayaki ni macam kat sungai wang punye , lain oke , aku pun nak order pun tergagapp , ahahh . sangat laa ta sama n ta penah makan kat pavilion punye . order order pas too dapat fried rice . soo macam pelik tengok orang lain kenape dorang punye macam aku nak , tapi yang aku nak lain pulak yang dapat , so tengok2 oo lupe kat atas too da terang terang tulis fried rice yee , mata cheq ta nampak jahh , hahaha , blur blur , tapi aku order jugak ape yang aku nak , sbb aku ta puas makan kalau ape yang aku nak too ta dapat , ehh peduli ape kalau orang terkejut , i makan jeww , hahaha , pas too giler kenyang weii ta larat nak jalan da la park kita jauh , huh semangat , :(

 nasi goreng beef 

nasi gorang salmon

tepayaki prawn
*yang ni laa aku nak makan ngn nasi putih , nasi gorang and ni aka bedal sorang .
hahah kejam kan , :D

tade kisah yang menarik pun , hadiah pun ta banyak , 
*eceeh padahal memang tade , da besar tade orang nak bagi , yang bagi pun awal awal da bagi dulu , tapi my X ade la bagi patungs smufs , hahaha jeles apis tapi ta simpan bagi adik la , akak dye da ta main da patung patung nie , da tue , hahaha
:) taaaaa loveuall

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

fadhdeela said... [Reply]

pehhh sedapnyerrr!! :P