Tuesday, 4 October 2011

masih tade mood

badan sejak akhir nie sakit je manjang , kerja lebih pun ta jugak , mood nak mencari untuk bercerita pun masih ta dapat gali lagi , hahah , ta de ape yang nak ceritakn kan , macam biase la pergi kerja , balik kerja , makan tido , besok buat lagi benda yang sama , mencari rezeki kate orang , yang ta penting too ditinggalkan pun tape , dalam perancangan nie nak ke bali , tapi date dye ta berape nak sure la kan boleh ? hahha .kalau tade wang nye mane bisa sii terbang ke bali , ramai yang cakap bali best , tempat nak melepak bersantai kan , bandung pulak tmpat yang bershoping , kalau ko nak beli barang2 kawin haa kumpul sekali gus pergi ko sane shoping puas puas kan , p kat bali nie tade yang best , p tenangkan pikiran ko laa yang kusut di kesibukkan kotakan . :) mencari gak tips2 yang pernah pergi ke bali nie mcm mcm gak da info dapat , tikiet pun semua da bersedia , tapi wangnye belom lagi ehh bersedia , haiyoooo , mau pergi bercuti tapi siput2 lagi wangnye , hahha , bllog macam ape ntah , mcm ikhlas ta ikhlas jee update , tunggu la gali gali lagi idea yang bernas yee , nak share share ngn awak , heheh k bye ehh :D
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: