Sunday, 9 October 2011

Green Fipper

Aku beli seliper baru , ehh beli selipe pun nak cakap kan , Ehh suke hati laa kan , aku suke .susah laa tade seliper  . Aku ingat kan murah dalam rm10 jee . Las las p tengok kedai , kat sg.wang , tingkat 3 aku rase , banyak harge rupenyee . Mane la cheq nak tahu , aku ingat harge dye mahal . Soo msg apis sbb dye daa beli dulu .mane tahu dye punye murah kan , seliper buat apa nak mahal mahal kan .

Aku : hari too beli seliper too bape ?

Apis : Ntah , ta inggat laa dlm rm12.50 kowt

Aku : oo oke ,

Soo memang harge dye mahal laa kan , then pergi sane test test , ehh mcm suke , mcm taa , mengadekan . Soo pilih colour , nak colour ape pun ta tahu , Sbb dyee banyak colour , nampak colour hitam hijau macam berkenan soo test test , still rase macam taa oke . Nak beli selipe pun stgh jam jugak weii aku memilihnye , haiyaa . Then no choice sibuk laa aku msg apis ag .

Aku : colour yg skunk selipe too color ape ? 

Apis : brown hijau kowt . Nape ? 

Aku : saiz ape ?

Apis : Kasut sliper 7 . Y ? 

Aku : Oo tade pape , slim kee tebal . 

Apis :Ntah ta tahu , tebal kowt . 

Aku : colour hijau hitam cantek ta ? 

Apis : org rase colour biru cantik . P hijau
hitam pun oke seliper jee pun .

Sebernanye aku memang laa nak beli sekali kan ngn apis , nak same colour . Haha . Poyo kan semuaa pun nak same , ammmbikk .
Aku pilih laa colour hijau hitam . Daa kate pun seliper jee kan , soo tade pilih pilih tade test test muktamad ambik terus bayar .
Yang slim punye rm15.90 kalau yang tebal punye 13.90
Soo aku ambik stu tebal satu nipis , kalau lelaki pakai yang nipis cam taa cantik jeekan . Yee daakk ? Haha . Then kalau korang beli 2 ade discount laa rm2 .
If beli yang slim too 15.90 , second slim pulak 13.90 . Soo total rm29.80 soo same je kalau korang beli slim n tebal too . Kan , betol ? Yee ?


Balik jee aku terus laa tunjuk kat apis .

Aku : cantik taa colour hitam hijau , 

Apis : cantek terime kasih belikan org .
 
Aku : ehhhh mane ade , eee perasann laaa .
 
Apis : oo tadee ekk , malu , tanye macam nak belikan je . Hahaha . 

Aku : ehh perasan .

Tapi memang satu took dye pun , saje jee wat gembak , ehh gembak ke gempak ? Soo biar .malas aku nak patahh baaaaaaaaaaaallllllllik adjust itu huruf laaa .
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

mira maisara said... [Reply]

alaa hai..rajin nyer nak pakat2 beli sileperr..hihi.. sweet sweet

Nur farahiza said... [Reply]

hehehe , tengs mira :)