Tuesday, 11 October 2011

Apa kejutan Cadbury menyejukkan hati <3 Lelaki, mengambil halaman bukunya , atau pun pun meyejukkan hati seorang teman wanita ada , wwwoooowww , ramai wanita mahupun lelaki akan tertarik dengan rasenye , penampilannyee , nakk join atau pun surprise kan kawan kawan  andaa . 

kalau aku dulu suke makan  crunchiekan . tapi i da tergoda dengan cadbury laaa . rase dyee membuatkan terlena , ceehh tade la sampai macam too , overkan , oke done . korang nka mai mai mai ,.
korang jugak boleh LIKE di facebook . 


Take your surprise plans to a WHOAA level!

Serenade orang yang anda cintai atau mengambil orang yang anda cintai untuk makan malam lilin kapal pesiar. Ini benar-benar terserah pada Anda dan Anda punya Crew Kebahagiaan Cadbury yang Anda inginkan!

Anda punya waktu sampai 16 Oktober untuk memenangkan kesempatan ini untuk kejutan orang yang Anda cintai! ooo saya punye birthday 14 Oktober , sapelaa yang akan membuatkan kejutan untuk saya nanti , macam menari, nak tahu lebih lanjut just click kat bawah tooo yee :D ENJOY


 
HERE AND  HERE

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

ciK LyndaWawa said... [Reply]

wah..nakk jugak...=]

puanbee said... [Reply]

wah rajin akk klik tanda sokongan .. komen akk dah reply