Wednesday, 21 September 2011

Semangat kebahagian ku ade di sisinye 2

Kan aku cakap nak smbung pasal bestfriend aku kan , yela mane boleh ta smbung , kecik hati i punye friend nanti taw .

 I love u so much nia isyak . 

Dyra ni pulak seorg yang rock , rock kee ? Haha , dye nie memang hati kental bukan main payah nak tgk dye nangis kan , depan kawan2 laa , memang payah walaupun dye sedih , mungkin dye ta nak susahkan kawan2 dye kan , sooo too yanh nak nangis depan kawan , nangis dlm bilik jee , tapi ditemani cahaya matanye , shafiq . Anak dyee , oke laa disaat dye menangis ade anak dye tok mnghiburkan dye kan . :) skrg nie harapla dye bahgia dgn ape yang dye dapat , cool , chill , insyallah allah temukan jodoh yang terbaik untuknyee .



 I love u so much nurul aqmar

Niee nak bercakap pasal nurul , cinta dye hebat , mmg hebat smpai skrg terase , dye ni seorg yang poott peettt sajee , sgt la peramah , senang bawak p mane mane jee senang nak bergaul dengan org , lain laa i pemalu oke . Hahahah , skrg nie dye da jumpe org yang dye sayang , alhamdulilah . Jgn nangis lagi yee , sbb memang dye pun susah nak nangis . :)Cepat cepat la kawin kan . :D


Dan nie dyee aniss . Ooo de memang lame ta jumpe , memang ta jumpe pun , kawan kat fesbuk jee or msg , sbb bf dye kawan dengan i kat sini , soo berkenalan dari situ , dyee nie mmg baik , dye senyum mmg manis sungguh , sebtiase bagi kate kate semnagt yang mmg woww . Maklum laa org terpelajar kan , nak sgt jumpe tapi too laaa jaub dye belaja kat jb sanaaa . Haaa semput thu nak p sane , ape ape pon arap la dapat jumpa naa .

harap dapat keluar ngn korang semua lagi . love u all damn much !!


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: