Monday, 12 September 2011

Saya fara , awak ? ^_^

Orang baru nak berjinak ke dalam duunia blog nie mmg lee bergitu , biaselaa budak baru nak belaja . Haha . ^_^ kalau dulu aku nak berblog ke berfesbuk kee seram oke . Sbb aku ade exbf yang agak saiko .kalau aku nak berfesbuk pon aku kena sorok sorok . Mau ta dye tanam aku , ehh tade la kejam sampai tahap mcm too . P agak kejam bagi aku laa . Nak nak tgh chat chat dengan perempuan oke . Mau dia rampas fone aku nie . Kang malam ko siap pas balik keje ko kena stanby jawapan yang akan ditanye . . Tapi aku dapat bertahan laa kan . Setahun lebih jugak , p kira oklaa bayangkan dalam setahun ade 12 bulan . Dalam sebulan ade 30 hari . Bape ratus hari aku kena bertahaann . Cer kira cer kira . Haaa semput oke . Aku da mula rase scary daa bab bab nie . Relaxx fara . Aku ta tahu la dye buat semua too sebab dye sayng aku ke or cemburu dengan perempuan ? Dye ingat aku less ? Too aku ta tahu la kan . Aku faham kan aje ape yang dye cakap too . Ade satu malam too aku gado ngn dye . Sebab ape ? Aku lupa , yang pasti aku akan gado bab bab kecik kecik jee tapi boleh jadi besaaarr ok . Sbb saikoo dye daa dtg , oke nie nak kena bersiap sedia . Aku cerita nie macam dye kejam sgt kan . Dye ta la kejam . Tapi ape nama aku nak letak pon aku ta tahu laa .
Malam too gado tapi dalam kereta . Mula mula gado pasal mulut , makin lama cakap cakap cakaaaappp thenn dyee buat apa . Dye hantukkkkan kepala dye kat steering kereta too . Haaa , ko tahu ta aku cuaaakk , ko tahu , sebabnye aku mintak putus . Bukan sengaje pon aku mintak putus . Baru kawan 4 bulan aku da mengalami tekanan jiwa . Erkk ? Yee betoll . Dye ta puas hati , dye ta boleh terima . Dye cakap kalau aku tinggalkan dye . Dye akan bunuh dirii , aku da cuak lagi , paraaahh mcm nie , oke la bincang secare elokk . Tapi tidak same sekali ape yang aku pk , dye p ambik brg kat dashbox dyee . Yang aku pon ta tahu dye nak buat ape . Las las dye kuar kan rantai gate rumah . Jangan tanye laa nak buat ape . Korg sendiri boleh fikirkan . Dye nak bunuh diri dengan mengikatkan rantai too kat leher dyee . Cuaakk okee . Hanye allah je yang tahu perasaan aku . Berlinang linang air mata aku , haiyaa . Daa too aku diam je . dye pun diam . Ta de laa buat kerja gila too . Masing masiing da letih bergado Kiteorg baik balik , what baik balik , mcm ta berbaloi kan yelaa da gado gado . Terok pulak too . Nangis sini nangis sna . P tak pe la , aku kena laa bagi dye peluang . Dye cakap nak berubah kan . Nak jaga aku . Nak buat aku happy , aku peercaayaaa dengan kata katamu . Besok pergi kerja , mata lebam lebam , tangan lebam lebam , daa mcm kes dera oke nak buat cam ne kalau daa 5 jam ko bergado pas too air mata ko ta benti benti . Aku ingat tenang laa lepas too kan . Sbb dye da janji . Taaaaa oke . Lepas 2 ,3 hari kiteorang bergado lagi . Ko bayang kan laa . Setahun leebiihhh aku kena tekanan jiwa . Aku rase daa boleh daa aku stop citew niee , nanti ade mase akan ku crite lagi , dalam pkiran aku da mula rase takot balik . Oke cool .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: