Wednesday, 21 September 2011

Pramugari cita cita ku

Tadie aku borak borak la ngn 1 cutomer nie , sementare menunggu si nurul ambik stock pendrive dye kan  , daa too aku p la kacau pendrive dye , ade satu pendrive too angel , so sgt la cute , ttbe dye dtg serbu aku .

cus : ko buat ape haa pendrive aku
aku : mane ade buat pape , bukak jee tengok . *mase ni nak nangis daa . hahhaha
cus :ko tengok dik pendrive abg , cantik kan . sbb dye ade angel . hahahha
aku: errkk ? hhahhahaha cantik laa kowwt .

aku smbung lee bace blog org kan , ttbe dye tanye lagi

cus:dik ko keje sini gaji asyukk ?
aku : biase jee laa bang , i k jee .
cus: asal ko ta nak jadi pramugari ? ko canteekk .
aku : errmm , yee errk . malas laa jauh laa , nak kena dok hostel . *tersipu malu ooo . hahahha
cus : laa apesal nak p duk hostel , sape suh ko duk hostel , ko keja sane basic jee daa 3k dikk. kalau 3 taun ko keje daa naik 7k diiikkkkkk .
aku : yeekeee . malas laaa
cus: nanti ko da kaya , dok laa kondo kee , p la keje naik teksi , alaa ta lari laa , sebulan ko boleh simpan duit lagi banyak kowt . ko ta pndai make up , dye ajarkan ko make up , rambut da cantik daa , body daa oke .
aku : eehh ye kee . ooo . mcm best kan
cus: yelaaa ta larii laa duit dik , ko bagi org teksi too sikit pun takpe , dorang pun nak duit jugak.
aku: hahahahhaahhahahahahhaha *time ni aku da gelak kaw kaw daa ..


aku macam da terpikat je kan , dulu memang ramai suh aku jadi pramugari , memang cita-cita aku nak jadie pramugari nie , sampai papa da mintak tolong orang dalam pon , p aku sennnyaaap je , sbb aku pk jauh, then nanti sape nak jaga nenek aku kan , walaupun nenek aku cakap pergii laa cita-cita ko kan , aku diam tetap rase laa tape laa , keje sini pun oke jugak kan , emmm . then nie bukak cerita balik terus aku berangan daa , hahaha , kawan aku ade sorang keje firefly , mcm best jugak kan . waaahhhh naaaaak .
 terus msg apis ,

aku : nak jadie pramugari boleh ?
apis : syg nak ke ? snggup tinggalkan org ?
aku :emm ta mau laa . ta nak tinggalkan shyang . *da nangis nie, tapi mmg ta nak tinggalkan dye pun .
apis: tadi mcm nak jee .
aku: ta nak laa , ta nak tinggalkan shyang .
apis : alhamdulilah .

teeeeeeeeeeeeeeeennggok , lagi aku nak tinggalkan orang yang aku sayang . ta mau laa saye , saye sayang mereka laaa . ^__________^

aku rela meninggalkan cita cita ku , dari pade aku meninggalkan kekasih ku . waaahh ayat koooo . MELETOP ! HAHAHAHHA
Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: