Thursday, 15 September 2011

Hati merajok sape yang tahu

Aku kan taa penah wat entryy feling feling nie kan , ttbe aku rase naak buat , yelaaa sbb aku rase hati aku tengah merajooooooook niee . Nak makan Chocolate daa makan daa , stlle daa pon 2 Chocolate aku beedal , tapi still jugaak hatii aku maajokkkaan .

Jap jap ,


TADE ORANG PERASAN KE HATI AKU TENGAH MAJOK NIE



Oke , taaaaaapee biaaa jee . Aku frust niee , first naak p tengok wayang manjang hujan jeee skrg niee kann , nak buat apee pon ta leh naak goo . Too daa satu haaal , nak tgk THE SMURFS pon taa dapat . Sedihh jeee mule laa keluar perangai aku , manjang laaa aku layan game the smurfs too tgk pic pic dyee tooo , sedddihh . Naaak p tengok HANTU BONCENG pon ta de mood , full jeee p aku ta kisaa laa kan boleh download . Pas too asee daa jaauh jee kan ngn apis , too laaagi laa aku sedih , cuti pon taa same kan , aku balik daa malam mane nak lepaakk , aku sok keje , dyee pun kejee . nak lepak lame lame sokk nak kena bangun pagi kang mate lebam daa satu haal , cakap aku nangis pulak padehall happy smpai mate lebam , boleh ? Haha . •_•

Aku tunggu gaak apiss pujuk aku , sbb aku mjokk dye tido ta bagi tahu , hujan hujan pualk jelous laa kan , haruslaa too , titibee baru ingat dyee , terus msg aku ,

dye :sory tinggalkan syg , org ttido
Aku : tape
Dye : cm tade mud jee .
Aku : ta la oke jee .

Tengok dye ta perasan kee aku ngah merajokk niee bukan tade mood . Hurm . Frust sebanyee nieee , ape pun ta boleh laa kan , hati aku daa nangis nangis daa , semua bndee ta dapat niee , ngah tunggu tunggu gaak niee apis dtg bagi surprice kan , ttbe dyee beli tiket the smurfs kee ? Tiba tiba laaa . Kalau taaaaa dokk laaa diam diam yee fara . :( nangis laa ko kat situu . Tade sape nak layan . Uawawauwauwauwua .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: