Thursday, 15 September 2011

CrunChie CrunChie ! Nyum Nyum !

Chocolate crunchiee nieee mmg kegemaran aku okeee . Koo bagi bape banyakk pon aku sanggup teelann . Ape ade haaall . Hahaha . Lagi lagi orang memberi kan aku menerimaa jeee . Aku kam memamg suke dalam mngambil kesempatan niee . Ngeeee ^____^
Aku rase kan kan macam daa lame jee aku ta makan crunchie , memang lame sbb ta de orang belikan . Haha . Kalau nak tunggu aku beli sendiri , koyaaakk . Bukan laa kedekut kan . . Sebab kalau aku nampakk satu crunchie too rm3.50 nie harge yang aku beli kat tempat aku laa , kat luar aku ta tahu kan , klu rajin aku tolong tengok . Kaateenye kaann . Then kalau daa sekali due aku masok koceekk blaa kirii bape banyak pulak aku kena kuar kaan koceekk blaa kanann kann , taa kee rm7 perrginnyee . Kalau hari hari 2 , sebulaaann baaapee ? Koyaakk aku soo harus laa aku tunggu orang memberi niee . *aku kan muka memang taa malu bab bab nak paw orang nie kann . ^______^
Tadie aku p beli laa crunchie niee , aku msg apis .
Aku : rase nak makan Chocolate
Apis : geemokkk . Hahaha
Kuaaangg ajorrr taww , dyee ta tahu aku slim agaknyee , taape aku faham dyee jelouss , uawawauawauawa !!
Tiba tiba ngaaah makan makan makan aku nampak ..,,,,,

Tade laa aku makan geemokk sangat kan , aku memamg susah nak naik badan niee , p part perut senang . Oke Diam ! Hehehhehehe

Baru baru niee aku p timbang berat badan , aku ta tahu laa timbang too rosakk kee or aku mata aku yang rosaaak , ttbe naik jeee ....... 55kg .
Or whaaatt ? Aku taa frust malah suke , haha i still nampak slim taaww , wahh suke suke , oke cool . Haha . Sejaak aku kawan laa ngn apis niee berat badan aku naik , selera makan pun bertambah bukan sekali tapi berkali kali , aku pun ta tahu napeee , mungkin senang hati laa kan , bahagia laa orang cakaap . Eeceeehh maaluu . ^_^ nie dyee bace kang mesti sengih sengih niee .
Jgn risau saya mmg nak awk bace pon . Hehe

Laaas 2 month aku p timbang 45kg jeee , jarang or memamg ta pernah laaa aku timbang nak 50kg kee , sangat laa susaah oke , semput semput kalau aku makan pun sebab nak gemok punye pasal , tapi sekarng haaa ambik kauu 55kg jaahh ta payahh nak semput semput daa ko makan , satu hari too memang aku akan cari makanan punyee , nak kunyaahh laaa then skrg niee Chocolate jadi tumpuan aku , agak agak aku laapaa kee , agak agak aku sedihh kee , agak agak aku nangis kee , agaak agak aku ngah maraa kee ko bagii jeeee crunchie mestii mesti stle ta payah ko nak pk pk nak pujuk aku mcm mane kan , waahh oveerrr daaa , confirm ! hilang aku nak mara ko , ngah nangis pun tetap aku telan crunchie niee . ^____% taa senonohkan , tapee aku sukee jaaah .



Iloveusomuch crunchie <3

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: