Tuesday, 13 September 2011

Boleh laa jugak

Aku ta tahu nak letak title ape , tapi dikira bolh la jugak . Nak update tapi aku ta tahu nak update ape . Main belasah je . Sbbnyeeeeee aku punye blog . Oke fine . Ko punye blog . Mungkin makin lame aku berblog nie makin banyak laa kan idea aku nak cerita . Kisah silam , kisah indah . Kisah gembira dan jugak kisah sedih . Walaupon pon ntah mcm pape ntah . Tapi aku oke je kowt .
Duluuu aku malas nak belaja . Sbb aku nak cari duit nak kerja . Tapi skrg bila tgk frienddddd aku ramai tol belaja daaa mule jelous oke . Cita cita dorang tinggi betol . Ade nak jadi engineer laa semua yang top top punye . Tapi aku still keje tapi aku rase oke laa . Walaupon dorang akan dapat keje lagi top ! Lagi class koo ! Sbb dorg berusahe dapat kan ape yang dorg mahukan . Aku berusahe dengan cara aku kan , mungkin boleh setaraf ngn dorang ke . MayB ? Sape tahu kan rezeki masing masing . Aku suke tol kalau bab bab berangan nie . Kerja ape la sgt . Tali nak too nak niee . Nak uma besarr nak kerta mahal . Tapi oke what kalau kawan aku jadie engineer aku boleh suh dye buat rumah aku . Save bajet sikit kan harga kawan kawan La katekann. Org cakap biar ta pandai tapi cerdik . Haa cm aku leeteew . Poyo oke . Ade laa sikit cerdik . Aku rase macam merapu je ape aku tulis . Tapi aku tetap nak tulis walaupon benda too merapu . Oke layan jee . Ta nak layan ? Tape aku ta hairan , ^__^ tapi kalau da abis tulis aku mestii nak update pic sbb aku suke . Soo korang nak ta nak tengok la jugak kan . Hehehe .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: